Koulun kohtalo alkaa olla sinetöintiä vailla. Kunnan isät vievät kylänväkeä kuin pässiä narussa. Viimeisin veto oli kun valtuusto määritteli, että koulu suljetaan viimeistään 2008 syksyllä ja jättivät samalla ensivuoden rahat antamatta. Näin lautakunnan on pakko ehdottaa sulkemista jo ensi syksynä.Saa nähdä miltä koululta sitä itsensä löytää ensi vuonna.

Pelasimme lasten kanssa pesäpalloa. Harvinaista herkkua tähän aikaan vuodesta.

Lenkkirintamalla olen siirtynyt syksyn harjoitteisiin takaisin. pyöräilyä,juoksua, sauvarinnettä, jopa rullahiihtoa. Tulevana viikonloppuna on pakko mennä hiihtoputkeen Vuokattiin muuten pää halkeaa. Juoksukunto on tosin parempi kuin koskaan.  (Tosin ei minusta juoksijaa saisi, mutta itseäni se tyydyttää.) Tällä hetkellä olo on kuin maailman valloittajalla. Takana lepopäivä ja avantouinireissu. (avanto oli tosin kadonnut ja vesi 70 cm tav. korkeammalla.).

Juostessa olen pohtinut ylätuvan isännän olemusta tai olemattomuutta. Vanha vihtahousu yrittää aina jallittaa ja on joskus vähällä onnistua. Skeptisyys tai jonkinlainen agnostinen ajattelumalli yrittää nostaa päätään. Järkipohja ei oikein toimi uskon asioissa, vaikka appiukko vanhana lautamiehenä hyvin sanoi, että uuden testamentin aineisto on niin hyvä todistusmateriaali ettei siihen voi olla uskomatta...

Nuorempana kaikki oli paljon helpompaa, raamatulla päähän ja menoksi

Taidan mennä nukkumaan.